Kvalitní zahradní polykarbonátový skleník CRAFTFIELD 3,64 m

Kvalitní zahradní polykarbonátový skleník CRAFTFIELD 3,64 m
Zahradní skleník z kvalitní pozinkovanou základnou zdarma
Zahradní skleník z kvalitní pozinkovanou základnou zdarma
Pevné plastové spojky usnadnění montáž skleníku
Pevné plastové spojky usnadnění montáž skleníku
Jednoduché větrání skleníku pomocí střešních oken
Jednoduché větrání skleníku pomocí střešních oken

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Zpracování
Vzhled
Materiál
Praktičnost
Cena
Hodnocení: 8.0/10

Stojí tam, v koutě zahrady, jako tichý svědek všech proměn ročních období. Zahradní polykarbonátový skleník CRAFTFIELD, se svou délkou 3,64 m, připomíná chvíle, kdy se člověk zastaví a zamyslí nad cyklem života, který se stále opakuje, a přesto v sobě nese nový příběh každým rokem. Je to místo, kde se příroda setkává s lidským úsilím, a kde každý list, každý květ, nese stopy naší péče a starosti.

Skleník s průhlednými stěnami, které jako okno do jiného světa oddělují jemný mikrokosmos od chladné skutečnosti venku, je připomínkou toho, že život není vždy snadný. Polykarbonátové panely, které tvoří jeho plášť, odolávají náporům větru a deště, ale zároveň poskytují dostatek světla pro to, aby se uvnitř zrodil nový život. Jak melancholické je vědět, že tento skleník skrývá křehké sazenice před krutostí venkovního světa, zatímco venku se mění počasí a příroda ukazuje svou sílu. Pod střechou tohoto skleníku, chráněného pevnou hliníkovou konstrukcí, se odehrávají tiché bitvy. Boj mezi nadějí a beznadějí, mezi růstem a uvadáním, mezi očekáváním úrody a vědomím, že vše je pomíjivé. Každý, kdo vstoupí do tohoto prostoru, cítí tíhu odpovědnosti, která přichází s vědomím, že příroda nám dává, ale také bere. V těchto zdech se střetávají sny s realitou, a každý den strávený péčí o rostliny je jako malé vítězství nad nevyhnutelnou křehkostí života.

Zdarma dodávaná základna, která tento skleník ukotvuje v zemi, je připomínkou toho, že vše potřebuje pevný základ, aby mohlo růst. A přesto, navzdory všem našim snahám, zůstává v tomto prostoru pocit melancholie, jako by si skleník pamatoval všechny ty dny, kdy byl prázdný, kdy sem proudil studený vzduch a stěny byly pokryty jinovatkou. Ale právě v těchto dnech se připomíná síla přírody, která se i přes veškeré překážky znovu a znovu vrací, aby přinesla nový život.

Zahradní skleník CRAFTFIELD není jen místem pro pěstování rostlin. Je to tichý prostor, kde můžeme rozjímat o koloběhu života, o pomíjivosti a trvalosti zároveň. Je to místo, které nám připomíná, že i v těch nejtemnějších dnech, kdy se zdá, že zima nikdy neskončí, je naděje na nové jaro. A když se pak první sluneční paprsky dotknou polykarbonátových stěn a vnitřní prostor se prohřeje, víme, že jsme na chvíli zvítězili nad neúprosným během času.

Základní vlastnosti

  • VELIKOST : 3.64 m x 1,82 metru
  • VÝŠKA : 2,08 metru
  • 2 x VÝKLOPNÉ VENTILAČNÍ OKNO
  • POLYKARBONÁTOVÉ PROSKLENÍ S UV FILTREM
  • MATERIÁL : KONSTRUKCE Z KVALITNÍCH ELOXOVANÝCH AL PROFILŮ
  • PROSKLENÍ :
  • Střecha – tepelně izolační dvoustěnné komůrkové polykarbonátové desky
  • Kvalitní dvoustěnný polykarbonát s UV FILTREM
  • VÝBORNÉ TEPELNĚ IZOLAČNÍ VLASTNOSTI

Cena v době recenze: 9 999

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Kvalitní zahradní polykarbonátový skleník CRAFTFIELD 3,64 m.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

Podobné:

Snadný výběr podle vlastností... zde

« Předchozí Menší praktický zahradní polykarbonátový skleník délka 2,52 m

Menší praktický zahradní polykarbonátový skleník délka 2,52 m

» Další Levná černá netkaná mulčovací textilie 1,6 x 10 m

Levná černá netkaná mulčovací textilie 1,6 x 10 m