Terasový plynový ohřívač – levný plynový zářič Avenberg HEINZ

Terasový plynový ohřívač - levný plynový zářič Avenberg HEINZ
Plynový ohřívač prodlouží sčas strávený na terase či zahradě
Plynový ohřívač prodlouží sčas strávený na terase či zahradě
Plynový zářič na terasu výška 225 cm
Plynový zářič na terasu výška 225 cm

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Zpracování
Vzhled
Materiál
Praktičnost
Cena
Hodnocení: 8.2/10

Vzpomínám na ty večery, kdy se dny začaly krátit a vzduch naplňoval chlad. Tehdy jsme se všichni scházeli na terase, v úzkém kruhu blízkých, a kolem nás se pomalu usazovala tma. Přesto jsme tam zůstávali, pohrouženi do ticha, s pohledy směřujícími do dálky nebo do plamenů, které slabě doutnaly v lampách. Jakmile se zvedl vítr, uvědomili jsme si, že léto je už dávno pryč. Ale i tak jsme tam chtěli setrvat, jako bychom se nechtěli vzdát těch posledních záchvěvů tepla, které v sobě neslo vzpomínky na letní večery.
A v těch chvílích, kdy se chlad začínal vkrádat pod naše kabáty, vcházela na scénu ona – terasový plynový ohřívač, který nás zachránil před zimou, ale i před tou melancholií, jež nás chladné večery někdy nutí cítit. Zářič Avenberg HEINZ stál tiše mezi námi, jako strážce tepla, a rozdával své plameny, jako by nás chtěl chránit před neúprosným průběhem času.

Tento zářič, robustní a spolehlivý, vyzařuje klid. Jeho konstrukce z odolného kovu, která připomíná něco známého, něco, co jsme kdysi vídávali na starých fotografiích, nás přenesla zpět do časů, kdy technika měla svou duši. Stál tam, vysoký a pevný, a na jeho vrcholu se třpytil reflektor, který rozptyloval plameny a posílal je do všech stran. Zářič Heinz se pro nás stal neodmyslitelnou součástí každého večera. Byl to jednoduchý, ale účinný zázrak moderní techniky, který fungoval na obyčejné plynové láhve. Ty láhve, které jsme kdysi viděli v garážích našich rodičů nebo prarodičů, nyní dostaly nový význam. Stačilo připojit láhev, zapálit plamen, a rázem se terasa stala místem, kde bychom mohli trávit dlouhé hodiny, aniž by nás zima vyhnala zpět do domova. Každý si přál, aby teplo zůstalo déle, aby se ty večery nikdy nepřetrhly.

Jednou jsme se ohlédli a zjistili, že jsme tam seděli už mnoho hodin, kolem nás bylo ticho a tma, a přesto nás ten zářič Heinz udržoval ve společnosti, jeho světlo blikalo a rozlévalo kolem sebe zlatavou záři. A my jsme seděli, zabalení v dekách, ale už to nebyla zima, co nás nutilo se přikrýt. Byla to spíše ta zvláštní nostalgie, která přichází s podzimními večery, ta vzpomínka na teplé léto, které se už nikdy nevrátí. A přesto, když jsme pohlédli na ten plamen, cítili jsme, že něco z toho léta stále přetrvává, něco, co si s sebou můžeme nést dál.

Terasový zářič Heinz nebyl jen strojem, byl to tichý společník, který nás spojoval v těch nejchladnějších večerech. Byl dostatečně silný na to, aby nám poskytl útočiště, jeho výkon až 13 kW rozptýlil mráz do všech stran a dovolil nám dýchat teplo, které nám připomínalo staré časy, kdy jsme byli mladší a svět byl prostší. I jeho zabudovaná kolečka, která jsme sotva vnímali, nám usnadňovala pohybovat s ním, jako by se ten zářič přizpůsoboval našim potřebám, jako kdyby věděl, že někdy chceme teplo tady, jindy tam. Z každé chvíle, kterou jsme s tímto zářičem prožili, se stal vzácný okamžik. Ať už to byl večer, kdy první mráz pokryl trávu, nebo chvíle, kdy déšť jemně bubnoval na střechu a my přesto seděli venku, zahřátí jeho plamenem. V těch okamžicích se čas zpomalil, jako by zůstal stát, a my jsme se mohli vrátit do časů, kdy všechno bylo prostší a svět nás tolik netížil.

Terasový plynový ohřívač Avenberg Heinz je jako starý přítel, kterého si člověk váží, protože ví, že se na něj může spolehnout. A v těchto tichých večerech, kdy všechno kolem nás utichlo, zůstal jen on, šířící své teplo, a my, pohrouženi do svých myšlenek a vzpomínek, jsme mohli být vděční, že jsme měli něco, co nám ty chvíle umožnilo prodloužit.

Základní vlastnosti

  • Nerezový vzhled
  • Základna se sadou koleček pro snadnou manipulaci
  • Průměr základny: 45 cm
  • Výška základny : 8 cm
  • Průměr kontajneru : 38 cm
  • Výška kontajneru : 78 cm
  • Průměr tyče : 5.6 cm
  • Průměr klobouku 82 cm
  • Celková výška 2,25 metru
  • Výkon : 13,5 kW
  • Piezzo zapalování
  • Bezpečnostní pojistka proti převrhnutí

Cena v době recenze: 2 999

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Terasový plynový ohřívač – levný plynový zářič Avenberg HEINZ.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

Snadný výběr podle vlastností... zde

« Předchozí Set zahradního nábytku z umělého ratanu - stolek a dvě křesla v hnědé barvě

Set zahradního nábytku z umělého ratanu – stolek a dvě křesla v hnědé barvě