Dřevěná zahnizďovací ptačí budka 15,5 x 13 x 22 cm

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Zpracování
Vzhled
Materiál
Praktičnost
Cena
Hodnocení: 8.8/10

Jste milovníci ptáků a hledáte způsob, jak zkrášlit svůj venkovní prostor? Nehledejte nic jiného než tuto okouzlující dřevěnou ptačí budku! Tato ptačí budka o rozměrech 15,5 x 13 x 22 cm má ideální velikost pro umístění na terasu, balkon, do kuchyně nebo na zahradu. Její přírodní dřevěná povrchová úprava dodá rustikální nádech jakémukoli venkovnímu dekorativnímu schématu.

Tato ptačí budka však není jen o vzhledu – slouží důležitému účelu pro naše opeřené přátele. Díky svému útulnému interiéru vytváří bezpečné a klidné místo pro hnízdění drobného zahradního ptactva. Představte si, že sledujete, jak ptačí matky vlétají dovnitř a ven z ptačí budky, starají se o svá mláďata a užívají si úkrytu, který jim budka poskytuje. Je to opravdové potěšení pro milovníky přírody.

Ať už jste tedy vášnivými pozorovateli ptáků, nebo jen chcete svému venkovnímu prostoru dodat trochu šarmu, tuto dřevěnou hnízdní ptačí budku musíte mít. Nejenže přinese radost na vaši vlastní zahradu, ale také poskytne bezpečné útočiště drobnému zahradnímu ptactvu, které ji nazývá svým domovem.

Základní vlastnosti

  • Rozměry: 16 x 14 x 17 cm
  • Materiál: dřevo

Cena v době recenze: 280

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Dřevěná zahnizďovací ptačí budka 15,5 x 13 x 22 cm.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

Podobné:

Snadný výběr podle vlastností... zde

« Předchozí Dřevěný zateplený kurník pro 5 slepic s výběhem

Dřevěný zateplený kurník pro 5 slepic s výběhem