Realizace zahrad

Terasový plynový ohřívač – levný plynový zářič Avenberg HEINZ

Tento zářič, robustní a spolehlivý, vyzařuje klid. Jeho konstrukce z odolného kovu, která připomíná něco známého, něco, co jsme kdysi vídávali na starých fotografiích, nás přenesla zpět do časů, kdy technika měla svou duši. Stál tam, vysoký a pevný, a na jeho vrcholu se třpytil reflektor, který rozptyloval plameny a posílal je do všech stran. Zářič Heinz se pro nás stal neodmyslitelnou součástí každého večera. Byl to jednoduchý, ale účinný zázrak moderní techniky, který fungoval na obyčejné plynové láhve. Ty láhve, které jsme kdysi viděli v garážích našich rodičů nebo prarodičů, nyní dostaly nový význam. Stačilo připojit láhev, zapálit plamen, a rázem se terasa stala místem, kde bychom mohli trávit dlouhé hodiny, aniž by nás zima vyhnala zpět do domova. Každý si přál, aby teplo zůstalo déle, aby se ty večery nikdy nepřetrhly.

Cena v době recenze: 2 999 Kč

Venkovní světelný řetěz napodobující krásu zmrzlého rampouchu

Rampouchy s jasným modrým světlem jsou jako mrazivý dech zimní krajiny, který ale nehrozí chladem, naopak přináší atmosféru klidu a čistoty. Tyto světelné krystaly jako by zachytily okamžik, kdy se voda v čirém chladném ránu proměňuje v led, který září pod prvními paprsky vycházejícího slunce. A právě tento světelný efekt, který napodobuje mrazivou dokonalost přírody, z tohoto řetězu dělá výjimečný doplněk pro váš dům, zahradu či balkon.

Cena v době recenze: 952 Kč

Vánoční řetěz v podobě světelného deště pro spuštění ze střechy

Tento zářivý řetěz, jež oživuje střechy, stromy či balkony, je jako nekonečné proudění hvězd, které se snášejí z nebe a obklopují nás svým třpytem. Na délce 15 metrů se rozléhá 600 drobných světelných perel, teplého bílého světla, které nese atmosféru klidu a vřelosti. Každá z těchto perel se podobá drobnému paprsku, který jako by šeptal o dávných zimních večerech, o chvílích plných tichého rozjímání a zázraků. Tento světelný déšť není pouze ozdobou, je to vyjádření touhy po kráse, která v člověku probouzí vzpomínky na dětství, na chvíle, kdy jsme jako děti sledovali padající sníh a v každé vločce viděli něco magického. A stejně tak, jak vločky sněhu tvoří na zemi třpytivý koberec, tvoří tento světelný déšť nebeský závoj, který zahalí váš domov do něčeho výjimečného.

Cena v době recenze: 1 329 Kč

Svítící vánoční 40 cm stromek do okno – na AA baterie

V tichu zimního soumraku, kdy se šeď oblohy mísí s temnotou nadcházející noci, přichází chvíle, kdy dávná magie Vánoc ožívá. V mžiku, kdy z okna domova zasvítí vánoční stromek, jakoby se otevřely brány světa mezi naším světem a tajemnými silami přírody, které v tomto čase tiše dřímají. Na tomto okně visí stromek, avšak nikoli obyčejný – je to stromeček, který svou silou dokáže prozářit i tu nejhlubší noc. Tento stromek je vytvořen z křehkých kontur, avšak jeho třpyt je pevný a zářivý. Jako kdyby duch Vánoc, starodávný ochránce rodinných ohnišť, nadechnul do tohoto kousku své vlastní kouzlo.

Cena v době recenze: 273 Kč

Ekologický a odolný tmavě šedý vyvýšený záhon 75 x 150 x 70 cm z WPC

Tmavě šedý vyvýšený záhon z WPC je prostor, kde se z hlíny, potu a naděje rodí nový život. Kde ruce zabořené do země cítí, jak tepe příroda, a kde každé zasazení semene nese v sobě touhu po růstu, po květu, po plodu. Záhon – ano, tak prostý název pro něco, co může být středobodem zahrady, středem naší pozornosti, naším partnerem v tiché, ale nekonečně vášnivé symfonii mezi zemí a člověkem. Jeho tmavě šedá barva jako by odrážela hloubku našich snů, těch, které jsme kdysi zasnili, ale nikdy nedovolili vykvést. Teď však, s tímto záhonem, se můžeme vrátit k té zapomenuté vášni. A není to ledajaký záhon, je vyrobený z WPC – materiálu, který ve své odolnosti a ekologičnosti přináší klidné uspokojení těm, kteří vědí, jak důležité je chránit nejen svou zahradu, ale i samotnou zem, ze které vše pochází.

Cena v době recenze: 3 699 Kč

Levná černá netkaná mulčovací textilie 1,6 x 10 m

Černá netkaná mulčovací textilie o rozměrech 1,6 x 10 metrů je praktickým pomocníkem pro každou zahradu. Tato textilie je vyrobená ze 100% polypropylenu metodou spunbond, což jí dodává vynikající pevnost a mechanické vlastnosti. Díky hydrofobnímu povrchu textilie odpuzuje vodu, což napomáhá k udržení stálé vlhkosti půdy a zároveň zabraňuje nadměrnému výparu vody. To znamená, že vaše rostliny budou mít vždy optimální podmínky pro růst a rozvoj. Tato mulčovací textilie je ideální pro použití na okrasné plochy, kolem záhonů a sazenic, nebo v oblasti zahradní architektury. Pomáhá chránit půdu před erozí, minimalizuje znečištění plodin, například jahod, a snižuje výskyt plevelů.

Cena v době recenze: 159 Kč

Mulčovací kůra 60 l zadržuje vláhu a potlačuje růst plevele

Mulčovací kůra o objemu 60 litrů je praktickým a ekologickým řešením pro zahradníky a milovníky přírody, kteří chtějí pečovat o své rostliny efektivně a s minimálním úsilím. Tento produkt poskytuje mnoho výhod, od zadržování vlhkosti v půdě až po potlačení růstu plevele. Mulčovací kůra se skládá z přírodních materiálů, které nejenže zlepšují vzhled vaší zahrady, ale také podporují zdravý růst rostlin. Jednou z hlavních výhod mulčovací kůry je její schopnost udržovat vlhkost v půdě. Tento přírodní materiál funguje jako ochranná vrstva, která minimalizuje odpařování vody, což je obzvláště užitečné během horkých letních měsíců.

Cena v době recenze: 89 Kč

Kovový stojan na palivové dříví 123x34x124,5 cm

Kovový stojan na palivové dříví o rozměrech 123x34x124,5 cm je praktickým pomocníkem pro každého, kdo používá dřevo jako hlavní nebo doplňkový zdroj tepla. Tento robustní stojan je navržen tak, aby poskytoval maximální stabilitu a bezpečnost při uskladňování dřeva, a to jak uvnitř, tak venku. Jeho kovová konstrukce s práškovým nástřikem zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Stojan na palivové dříví Waldhaus nabízí nejen praktické uskladnění dřeva, ale také estetický prvek pro váš domov či zahradu. Díky černému provedení se snadno začlení do jakéhokoli prostředí, ať už jde o moderní domácnost nebo tradiční chatu. Design stojanu je jednoduchý, ale účinný, což z něj činí nejen funkční, ale i vizuálně atraktivní doplněk.

Cena v době recenze: 999 Kč

Zahradní svítící vánoční sob se saněmi

Vánoční svátky jsou časem kouzelných dekorací, které přinášejí radost a vytvářejí útulnou atmosféru. Jedním z těchto dekorativních prvků je zahradní svítící vánoční sob se saněmi, který okamžitě upoutá pozornost svým jedinečným designem a jasným světlem. Tento vánoční sob je navržen tak, aby osvětloval vaši zahradu nebo terasu teple bílým světlem a přidával nádech elegance a slavnostní nálady k vašemu vánočnímu aranžmá.

Cena v době recenze: 2 999 Kč

Zelený multifunkční vozík – ruční kárka na zahradu s výklopnými bočnicemi

Multifunkční vozík HAUSER s výklopnými bočnicemi je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo hledá spolehlivé a univerzální řešení pro práci na zahradě, stavbě nebo pro přepravu těžkých břemen. Tento robustní vozík je navržen tak, aby usnadnil každodenní úkoly a poskytoval maximální komfort při manipulaci s materiálem. Vozík je vybaven odolným kovovým rámem, který zajišťuje dlouhou životnost a odolnost i při náročnějším zacházení. Díky velkým 16″ nafukovacím pneumatikám vozík snadno projede i náročnějším terénem, jako jsou nerovné zahradní cesty nebo kamenité povrchy.

Cena v době recenze: 1 699 Kč

Set zahradního nábytku z umělého ratanu – stolek a dvě křesla v hnědé barvě

V zahradě, kde se rozprostírá klid a ticho, čeká místo, které v sobě nese příslib odpočinku a útěchy. Set zahradního nábytku Avenberg Rimini je jako přítel, který vás jemně obejme ve chvílích, kdy potřebujete nalézt útočiště. V těchto chvílích, kdy život plyne svým vlastním tempem, se najednou stává důležitým nejen to, co vidíme, ale i to, co cítíme. Tento set zahradního nábytku, vyrobený z umělého ratanu, je tichým svědkem všech rozhovorů, smíchu i slz, které se odehrávají v zahradě. Jeho hnědá barva přináší do prostoru pocit tepla a bezpečí, připomínajíc dotek lidské ruky, která vás vede k místu, kde se můžete na chvíli zastavit. Dvě křesla, která jsou součástí tohoto setu, se stávají nejen místem k sezení, ale i symbolem vzájemného sdílení a porozumění.

Cena v době recenze: 1 599 Kč

Kvalitní zahradní polykarbonátový skleník CRAFTFIELD 3,64 m

Stojí tam, v koutě zahrady, jako tichý svědek všech proměn ročních období. Zahradní polykarbonátový skleník CRAFTFIELD, se svou délkou 3,64 m, připomíná chvíle, kdy se člověk zastaví a zamyslí nad cyklem života, který se stále opakuje, a přesto v sobě nese nový příběh každým rokem. Je to místo, kde se příroda setkává s lidským úsilím, a kde každý list, každý květ, nese stopy naší péče a starosti.

Cena v době recenze: 9 999 Kč

Černý stínící pás 5 x 2,53 m × 0,19 m pro 2D a 3D ploty

Pod modrým nebem, kde slunce září a vítr jemně šeptá mezi listy stromů, se v zahradě rozprostírá černý stínící pás. Tento kousek látky, lehký jako letní vánek, přináší do prostoru tichý kousek soukromí a ochrany. Jeho délka 5x 2,5 metrů a výška 19 centimetrů jej činí společníkem pro 2D a 3D ploty, kde se s lehkostí vine mezi dráty a vytváří hřejivý pocit bezpečí. Antracitová barva tohoto stínícího pásu se jemně mísí s okolní zelení, jako by byla jeho přirozenou součástí. Barva tmavá, a přesto jemná, přináší do zahrady klid a harmonii. Tento pás nejen chrání, ale také zútulňuje prostor, kde si můžeme užívat každý okamžik, kdy se slunce sklání k západu a zahrada se ponoří do tichého šera.

Cena v době recenze: 959 Kč

Antracitový plechový zahradní domek 45 x 204 x 226 cm

Pod letním nebem, kde vítr tančí mezi stébly trávy a ptáci zpívají svou píseň, stojí zahradní domek. V jeho antracitové barvě se odráží tiché světlo podvečera. Vzduch je prosycen vůní posekané trávy a okolní svět se zdá být ztracený v melancholii přírody. Tento domek není jen stavbou, ale útočištěm, kde lze na chvíli uniknout z každodenního shonu. Jeho stěny z plechu jsou pevné, přesto však poddajné vůči dotekům času. Každý záhyb, každý stín, který na něj dopadne, vytváří harmonii s okolním prostředím. Domek se rozprostírá v rozměrech 245 x 204 x 226 cm, což jsou míry, které ho činí pevným bodem v krajině, aniž by narušoval její jemnost

Cena v době recenze: 19 990 Kč

Menší praktický zahradní polykarbonátový skleník délka 2,52 m

V zahradním království se zjevuje skleník CRAFTFIELD jako snový hrdina, který chrání křehké životy rostlin před nemilosrdnými paprsky slunce i mrazivými dechy noci. Jeho stěny, tvořené polykarbonátovými deskami, odolávají času a počasí jako věrný strážce zahradní říše. Ve svém nitru, pod ochranným závojem UV filtru, poskytuje útulný domov pro všechny zelené sny a fantazie.

Cena v době recenze: 4 999 Kč

Kvalitní terasový plynový ohřívač – zářič Avenberg HEINZ

V tichém stínu budoucnosti, kde se technologie prolíná s fantazií, stojí terasový plynový ohřívač – zářič Avenberg HEINZ. Tento kovový strážce tepla, připomínající stříbrnou věž, je ztělesněním pokroku a inovace. Představte si chladný večer, kdy se vzduch zabarví do odstínů soumraku a vy si užíváte pohodu ve společnosti přátel, zahříváni jemným teplem vyzařovaným z tohoto zářiče. Je to, jako by se zázrak techniky spojil s přírodou, aby vytvořil harmonický svět, kde zima nemá místo. Srdce tohoto zařízení, piezzoelektrické zapalování, přináší nový rozměr pohodlí a bezpečnosti. S lehkostí dotyku se probouzí plamen, který zahřeje i ty nejchladnější kouty vaší zahrady.

Cena v době recenze: 2 999 Kč

Venkovní solární světlo na okap – sada 2 ks

Umění je jako zrcadlo, které odráží naše nejhlubší touhy a sny, a toto venkovní solární světlo na okap je tímto zrcadlem v technologickém světě. S jemnou elegancí a funkčností, která spojuje estetiku a praktičnost, přináší tato sada dvou světel do našich životů nový rozměr. Představte si, jak se noc rozjasní měkkým světlem, které jako jemné tahy štětce malují obrazy na plátno vaší zahrady. Každý detail tohoto světla je promyšlený, od černého povrchu, který pohlcuje sluneční paprsky, až po solární panel, který je zázrakem moderní technologie. Během dne solární panel neúnavně sbírá energii, aby po setmění ožil a vydal světlo, které je jako jemný polibek přírody.

Cena v době recenze: 249 Kč

Levná nafukovací vířivka pro čtyři osoby na zahradu

Nafukovací vířivka Marimex MSpa Bergen C-Be042 (průměr 180 cm) je úchvatným doplňkem pro každou zahradu. Tento báječný vířivý bazén poskytuje místo až čtyřem osobám, což umožňuje sdílet okamžiky euforie a radosti s rodinou či přáteli. S výkonným ohřevem vody až na 42°C a 125 masážními tryskami přináší pocit dokonalého uvolnění. Vířivka je vyrobena z odolného materiálu RhinoTech s šesti vrstvami, což zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost. Samonafukovací mechanismus umožňuje snadnou instalaci bez zbytečné námahy, což znamená, že můžete začít relaxovat během několika minut.

Cena v době recenze: 8 499 Kč

Skládací a sklápěcí zahradní lehátko černé barvy

Na zahradě se rozkládá černé skládací lehátko Tanguro, které svou elegancí a praktičností dokáže okouzlit každého návštěvníka. Jeho kompaktní rozměry a možnost snadného složení přinášejí nejen pohodlí, ale i jednoduché uskladnění. Lehátko měří 57 cm na šířku, v rozloženém stavu dosahuje 96,5 cm výšky a 140 cm délky, což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci. Tento kousek je vyroben z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Černá barva dodává lehátku moderní a nadčasový vzhled, který se hodí do každé zahrady či na terasu. Lehátko Tanguro je navíc vybaveno možností polohování, což umožňuje nastavit si optimální úhel pro odpočinek a relaxaci.

Cena v době recenze: 599 Kč

Praktické pojízdné zahradní sedátko

Na malebné zahradě, kde se snoubí člověk s přírodou, se objevil zázrak moderního designu – pojízdné zahradní sedátko. Tento skvost vás zve, abyste se pohodlně usadili a nechali se unášet do světa klidných zahradních prací. Sedátko s výškou 33 cm nabízí útočiště vašim zádům a díky prostornému úložnému prostoru na nářadí budete mít vše potřebné vždy po ruce.

Cena v době recenze: 879 Kč

Dekorativní kurník z červeného mořeného dřeva ve stylu švédské stodoly

Villa Gallo kurník, to je ta správná volba pro všechny milovníky zahrady a domácích mazlíčků. Tento jedinečný kurník, vyrobený z červeného mořeného dřeva, přináší kouzlo švédské stodoly přímo k vám domů. Dřevěná konstrukce je ošetřena speciálním nátěrem, který zaručuje dlouhou životnost a ochranu proti povětrnostním vlivům. Stojí na pevných nohách, což zajišťuje stabilitu a bezpečnost vašich slepic. Navíc, díky elegantnímu designu, se tento kurník stane ozdobou vaší zahrady. Kurník je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí jak slepicím, tak i jejich majitelům.

Cena v době recenze: 6 493 Kč

Silný AKU křovinořez MAKITA

Představujeme vám výkonný aku křovinořez MAKITA UR002GZ01, který je ideálním pomocníkem pro náročné zahradní práce. Tento stroj je navržen s důrazem na sílu, spolehlivost a dlouhou výdrž. Je poháněn akumulátorem Li-ion XGT 40V, což zaručuje extrémní zatížení a vysoký výkon, který zvládne i nejnáročnější úkoly na vaší zahradě. Křovinořez je vybaven bezuhlíkovým motorem, který zajišťuje delší provozní dobu na jedno nabití akumulátoru. Díky technologii ADT (Automatic Torque Drive Technology) automaticky přizpůsobuje otáčky podle aktuálních pracovních podmínek, což optimalizuje výkon a prodlužuje životnost zařízení.

Cena v době recenze: 8 325 Kč

Levný kovový pozinkovaný dřevník – stojan na dřevo se stříškou

Představte si, jak jednoduché je uskladnit palivové dřevo s tímto praktickým kovovým přístřeškem. Avenberg SHELTER nabízí nejen stabilitu, ale také odolnost díky pozinkované konstrukci. S rozměry 212 x 40 x 111 cm poskytuje dostatek prostoru pro vaše dřevo, chrání ho před deštěm a sněhem a zajišťuje jeho snadnou dostupnost po celý rok. Tento přístřešek není jen o vzhledu – jeho praktičnost spočívá v jednoduché montáži a bezúdržbovosti.

Cena v době recenze: 1 899 Kč

1 2 3 50